Меган Маркъл не прилича на себе си (ФОТО)

0

Тя все още си спомня за гаф, заради който й се искало да потъне вдън земя

Каквото и да направи или пък да не направи, Меган Маркъл винаги се озовава в центъра на вниманието.

За никого не е тайна, че Меган Маркъл не се е събудила веднага като американска актриса, която по-късно се омъжва за британски принц. Някога тя е била момиченце с мечти, влюбено в актьори и актриси.

Меган Маркъл
Меган Маркъл в детските й години

Както тя признава в скорошно интервю, имала е идол – звезда от култовия сериал „Спасители на плажа“, в който участват Памела Андерсън и Дейвид Хаселхоф.
Поглеждайки назад обаче се оказва, че Меган се е променила коренно и на изплували кадри в мрежата е направо неузнаваема.

Любимият герой на Меган от сериала е Ясмин Блийт. Маркъл е пращала писма на фаворитката си, а когато я срещнала очи в очи направо е полудяла.
Късметът й се усмихнал на паркинг в Лос Анджелис, в близост до магазин за хранителни стоки. Меган Маркъл била толкова смутена от срещата със звездата, че успяла само да каже:
„Господи, обичам те, обожавам те“, разкрива самата актриса от „Костюмари“.

Меган МаркълПо-големият й гаф обаче последвал след това, когато Маркъл се изцепила: Толкова ви харесвам в рекламата на антиперспиранта, вместо да обясни, че се е запалила по играта й от поредицата.

Актрисата я изгледала недоволно и й благодарила сухо. Да кажеш на американска знаменитост, че харесваш работата й само в реклама си е еквивалентно на обида. Меган признава, че искала да потъне вдън земя.

Ясмин вече не се снима. През февруари бе засечена от папараци да разхожда кучето си. Актрисата все още е красива, но е с доста килограми отгоре, пише jenata.blitz.bg.

Така изглежда Ясмин Блийт към днешна дата


Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.