Не е за вярване какво направи синът на Стефан Данаилов

Гласувайте за статията

Вече е пръснал голяма част от наследеното

Мнозина не могат да повярват какво направи единственият роден син на големия български актьор Стефан Данаилов – Владимир.

Припомняме, че той е плод на извънбрачната любов на кинолегендата, който напусна този свят на 27 ноември.

Стефан Данаилов

Вече е пръснал голяма част от наследеното

Оказва се, че синът му почти е успял да профука огромното наследство, което баща му остави.
Въпреки че наследи над 350 000 лева в брой и в банкови сметки, младежът е похарчил голяма част от сумата.

Голямото харчене започнало веднага след като Владимир взел акта си за наследник малко преди Коледа. Той е погасил заем на майка си за над 80 000 лева, а освен това платил за свои покупки в САЩ.
Покрай пандемията от COVID-19, която ни връхлетя в началото на март, Владко останал без никакви средства и всеки месец теглел сериозни суми. Купил си и много скъп мотор, което му било детска мечта. Пращал пари и на майка си Ирен Кривошиева, която също е без работа, пише „Уикенд“.

Владимир няма да присъства на панихидата за 9 месеца от смъртта на баща си. Единственият наследник на Ламбо от актрисата Ирен Кривошиева, е студент по медицина в САЩ. Той е започнал стаж по хирургия в Западна Вирджиния, където живее със съпругата си Виктория.

Той бил поканен да присъства на панихидата на баща си на 27 август, но няма да може да пристигне заради ангажиментите си в Университета. Заради боледуването на Ламбо миналата година, Владимир отложи част от изпитите си, които успя да вземе през януари. Той не искал отново да прекъсва обучението си, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар