Изненадващ обрат в живота на Джино Бианкалана

Гласувайте за статията

Несъмнено ще успее да привлече внимание

Животът на Джино Бианкалана претърпя поредния изненадващ обрат.

Повече от 4 години след зверската катастрофа в САЩ, в която едва не загина, Джино Бианкалана най-накрая е хвърлил патериците.

Джино Бианкалана

Несъмнено ще успее да привлече внимание

Брадърът показа в социалните мрежи, че вече ходи спокойно, макар и леко понакуцващ. Нещо повече – той дори успява сам да измие двата си автомобила на автомивка в Слънчев бряг.
Положителната промяна в начина на придвижване на Джино Бианкалана е настъпила съвсем наскоро, твърдят запознати.

Само преди няколко седмици, той е бил забелязан с патерици в софийския квартал, където е постоянният му адрес. На морето обаче е отишъл без тези неприятни помощни приспособления, които с години бяха неразделна част от него.
Джино показа клип, в който се вижда как мие две от колите си, спокойно придвижвайки се сам, без никакви проблеми.

Освен всичко останало има промяна и в теглото му

Прави впечатление, че оперираният му крак все още седи в леко неестествена поза. Това обаче е нищо в сравнение с проблемите, които младият мъж преживя в годините след катастрофата.
Той се размина на косъм от смъртта през пролетта на 2016 г. Оттогава обикаля болниците за всевъзможни операции и медицински процедури. Явно този черен период в живота му вече е минало и Джино е решил да отпразнува случая с хубава морска ваканция на любимия на всички купонджии Слънчев бряг.

Не по-малко любопитен от факта, че вече не е с патерици, е начинът, по който Джино Бианкалана се е придвижил от София до морето. Той е тръгнал не с една, а с две коли. Първата е джип, който е шофирал по магистралата. Втората е спортна кола, която е возил на платформа. Запознати обясниха пред „Уикенд”, че спортното возило е твърде ниско, заради което собственикът му е решил да не рискува да го раздрънка, карайки го по магистралата.

Затова го е качил на платформата и го е теглил с джип. По този начин може да го ползва единствено по улиците на Слънчака, за да привлича възможно най-голямо внимание върху своята звездна персона.
Колата е с американски номер и златни джанти и със сигурност ще направи впечатление на заинтересованите от подобни екстри почиващи на морето.

Прави впечатление също така, че извънредното положение се е отразило много добре на външния му вид. Той е качил поне 10-15 килограма върху предишните си жалки 55 кила. В момента изглежда далеч по-приемливо в сравнение с преди, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар