Лепа Брена и съпругът й – бившият тенисист Слободан Живойнович, продават дома сиЛепа Брена иска цяло състояние за палата си (ФОТО)

Македонският сайт Хит Портал съобщава, че легендата Лепа Брена продава дома си. Тя и съпругът й Слободан Живойнович от дълги години живеят в местността Бежанийска коса в Белград. Но очевидно вече са решили да се преместят от там. За жилището си те искат 2 милиона евро. Преди време самата певица обяви в свое интервю, че това е сумата, срещу която би се разделила с дома си. Къщата е със сантиментална стойност за семейството. Там доведеният наследник от първия брак на спортиста Филип Живойнович взе за снаха младата изпълнителка Александра Прийович.

Единственият лош спомен от миналото е отвличането на Стефан като дете. Но това не е причината семейството да се раздели с дома си.
Лепа Брена и Боба искат да я сменят палата си с по-малка, в която да живеят само двамата, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Телеграф".
От тримата наследници на семейството Филип е единственият, който официално узакони връзката си преди 2 г. Миналата пролет той дари певицата с внуче.
Средният син Стефан обяви пред сръбския „Телеграф“, че приключва музикалната си кариера и се отдава на бизнес.
Единствено най-малкият син Виктор все още не се е скрил от светлините на прожекторите и показва в социалните мрежи снимки с любимата си.