Обикновен човек ли?! Анджелина Джоли пръсна 700 долара за дизайнерски учебни пособия на децата (Снимки)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли се прави на нормална, но пазарува само в дизайнерски стил

Анджелина Джоли се опита да изглежда като всяка американска майка, но не й се получи. Експоловинката на Брад Пит бе заснета да пазарува с дъщеря си за първия учебен ден, като похарчи малко състояние за учебни пособия.

Актрисата пръснала над 700 долара за маркови тетрадки и други различни пособия за учениците си у дома, но не само това впечатли фотографите. Повечето бяха изумени от факта, че майката, която се опитва да изглежда нормална и обикновена, пазаруваше в аутфит за близо 2000 долара.

Анджи носеше една от любимите си черни рокли, която обаче бе разпозната като бутиков модел на Валентино. И сякаш това не беше достатъчно, но се разбра също, че актрисата е с дизайнерски чехли за близо 500 долара. Отново на Валентино.

Само роклята на звездата е над 700 долара, а и чехлите напълно успяха да шашнат минувачите. За капак Анджи носеше и диамантен пръстен на едната си ръка, който със сигурност струва едно малко състояние.

Иначе актрисата изглеждаше невероятно, дори и с маска на лицето. С прибрана на лек кок коса на тила, Анджи направо сияеше. Роклята й подчертаваше само колко по-слаба е актрисата. А чехлите не успяха да скрият, че краката й са като клечки.

Звездата е категорична, че въпреки всичко няма никакви здравословни проблеми и се чувства отлично. Тя наскоро даде интервю, в което призна, че просто не може без децата си и живее в един луд хаос у дома.

„Никога не съм била привърженик на реда. За мен празник е да прекарам луда киновечер с децата си, с пуканки и по пижами. И на другата сутрин естествено закусваме всички заедно, отново с пижами“, казва още Анджелина пред E!.

Анджелина Джоли обикновена? Актрисата с дизайнерски дрехи на пазар сн. Инстаграм

Анджелина Джоли обикновена? Актрисата с дизайнерски дрехи на пазар сн. Инстаграм

Тя признава, че е прекарала голяма част от времето на пандемията, именно по този начин. И продължава от време на време да се забавлява така.

 

View this post on Instagram

 

عکسهای جدید از انجلینا جولی و دخترش #angelinajolie

A post shared by پیج هنرمندان (@celebrity.2) on

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар