Принц Чарлз изригна

Гласувайте за статията

Очевидно всичко изписано по темата го е засегнало дълбоко

Принц Чарлз изригна, при все, че е един от членовете на кралското семейство, които рядко дават изявления.

Кралското семейство не си позволяват да коментират слухове и клюки, особено когато те се отнасят до някой с много висок ранг като принц Чарлз, който е първи в линията за наследяване на трона.

принц Чарлз

Очевидно всичко изписано по темата го е засегнало дълбоко

Дори и той понякога обаче губи търпение и решава да отвърне на всички спекулации.
Както е известно, в новата биографична книга за Меган Маркъл и принц Хари излязоха много разкрития. Едно от тях бе, че принц Хари винаги е бил пренебрегван в кралското семейство, за разлика от брат си принц Уилям.

Обикновено членовете на кралската фамилия се въздържат от коментари по такива теми

През последната седмица разкритията продължаваха, като това, че за принц Чарлз решенията и проектите на Уилям винаги са били приоритет.
Когато принц Чарлз отделя средства за разходите на синовете си, според вътрешни източници, той винаги е давал повече на Уилям. Във финансирането, а и не само, Хари винаги е бил втори, вечно зад брат си. Никога не е било от значение дали Хари е имал по-добри идеи и инициативи, тъй като в йерархията във фамилията той стои по-ниско от брат си.

Всичко изписано по темата очевидно е засегнало дълбоко Чарлз, съдейки по това, че е изпратил свой говорител да изкаже гледната му точка пред Daily Mirror:
„Подобни предположения са абсолютно неверни. Принцът ги отхвърля категорично, наричайки ги „глупост“, и смята, че изобщо няма смисъл от толкова обсъждане по тези теми“, казва той.

Друго обаче се казва в биографичната книга на Меган и Хари: „Чарлз винаги е бил фокусиран най-вече върху общественото мнение и е поставял това над връзката със синовете си. Той поддържа определен образ“, пише там. В допълнение се посочва, че дори семейните портрети, които се правят на събития като рождени дни, са „истински кошмар“. Причина за това е, че в кралската фамилия има страшно много напрежение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар