Изненадващ обрат в живота на Ани Цолова

Изненадващ обрат в живота на Ани Цолова
5 (100%) 2 votes

Очевидно нещата започват да се нареждат

Животът на журналистката Ани Цолова претърпя поредния изненадващ обрат.

Ани Цолова и мъжът ѝ Васил Мичев отново са щастливо семейство. Журналистката е дала втори шанс на оператора. Това се случва, след като през последните няколко години двамата многократно бяха на ръба да стигнат до развод.

Ани Цолова

Очевидно нещата започват да се нареждат

Причината за кавгите им не бяха афери на Васил с други жени, а афинитетът му към питиетата. Докато Ани Цолова все още работеше в сутрешния блок на Нова телевизия и отсъстваше от вкъщи през по-голямата част от деня, съпругът ѝ бе останал без работа. Така имал предостатъчно свободно време, в което се чудел кои приятели да събере на маса.

Съседи на тв звездата от столичния квартал „Драгалевци“, където тя и семейството ѝ обитават огромна къща, неведнъж са споделяли, че от дома на водещата се чуват музика и силен говор.
Тогава Васил не се чувствал удовлетворен от живота си и не можел да свикне с мисълта, че съпругата му изкарвала повече пари от него.

В същото време обаче бил напълно демотивиран да започне свой бизнес или да си намери допълнителна работа, за да бъде глава на семейството, както му е редът.
Едва след като Ани Цолова бе прогонена от Нова тв и изпадна в сериозна депресия, защото финансите не ѝ стигаха да покрива всички сметки, Мичев се взел в ръце. Той решил да направи радикални промени в живота си.

Двамата вече са и бизнес партньори

Именно тогава той се зарекъл, че повече няма да посяга към чашката. Така от близо 2 години вече бил като чисто нов човек.
Това се видя и по време на светско събитие в популярен летен бар в близост до НДК, където Цолова бе решила да заведе мъжа си и техния общ син Калоян.

През цялата вечер операторът го караше само на минерална вода, докато всички около него си даваха наздравици с какъв ли не алкохол. Самата Ани Цолова заложила на коктейл, а синът ѝ – на лимонада. Липсата на твърдо гориво в чашата на Васил определено се отразила на настроението му и той бил унил от началото до края на събитието.

Загърбването на порока обаче определено е дало и визуален резултат. Мъжът на Цолова е видимо отслабнал и изглежда по-свеж от преди. В момента двамата освен съпрузи и родители са и бизнес партньори.

Мичев е съдружник на журналистката в нейната фирма за медийни консултации, като и там се изявява като оператор. Всъщност основните си доходи Ани Цолова получавала от работата по рекламните кампании на различни фирми. Съпругът ѝ пък бил натоварен със задачата по заснемането им, тъй като определено бил факир с камерата, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар