Наследникът на Стефан Данаилов профука наследството му
Синът на Стефан Данаилов профука наследството му (Вижте за какво похарчи парите)Извънбрачният син на Стефан Данаилов профука наследството му. Влади наследи от баща си над 350 000 лева в брой и в банкови сметки. Но само няколко месеца след смъртта на актьора, неговият наследник успя да похарчи парите. Малко преди Коледа синът на Ирен Кривошиева се сдоби с документа, удостоверяващ, че е наследник на Ламбо и веднага след това започнало голямото харчене.
Влади първо погасил заема на майка си за над 80 000 лева, а с останалата част от парите платил за свои покупки в САЩ. Покрай пандемията синът на Стефан Данаилов останал без никакви средства. Всеки месец той теглел сериозни суми от наследството си. Коронакризата остава и майка му без доход. Всеки месец наследникът й изпращал пари и на нея.
Влади решил, че сега е моментът да сбъдне детската си мечта. Той си купил много скъп мотор, което му било детска мечта, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Уикенд".
Единственият наследник на Ламбо няма да присъства на панихидата му за 9 месеца.  Влади е студент по медицина в САЩ и е започнал стаж по специалността си в Западна Вирджиния. Там той живее със съпругата си Виктория.Синът на Ирен Кривошиева наследи една четвърт от четиристайния дом на актьора и покойната му съпруга Мария. Три четвърти от апартамента Ламбо завеща на доведения си син Росен Цанков, тъй като по-голямата част за покупката на жилището била със средства на Мария.