Седмичен хороскоп за 23-29 автуст, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Много полезна ще се окаже вашата способност да изследвате всяка информация, която получавате, защото ще се предпазвате от грешки. Тези от вас, които досега са се лутали в търсенето на отговори и решения, през дадения период може да сложат край на колебанията. Последната седмица на месеца е много подходяща за личностно или професионално усъвършенстване.

Скорпион
В края на август сте в особена звездна ситуация. Препоръката към вас е да се въздържате от всякакви крайности – и в желанията, и в постъпките си, и когато изразявате мнение, защото това може да създаде проблеми. Не се опитвайте да насилвате събитията. Ако гледате обективно на случващото се, ще взимате правилни решения и отношенията с близките ще вървят по-гладко.

Стрелец
Каквото и да излезе на дневен ред през идната седмица, стремете се да постигате баланс. Ако се налага, може да сте по-твърди и по-решителни, но все пак не изпадайте в крайности. Ще постигнете успех, ако отстоявате своята истина спокойно и търпеливо, а не чрез разправии, скандали и заповеди. Що се отнася до префесионалния ви живот, периодът е доста благоприятен.

Козирог
Периодът ще е много благодатен за вас, що се отнася да работата, финансите и бизнеса. Ще преследвате целите си неуморно и ще имате достатъчно енергия, за да работите усилено. Дори тези от вас, които са имали усещането, че буксуват на една място, сега ще получат шанс да преодолеят пречките. Каквито и да са амбициите ви, няма да е зле през следващите дни да бъдете малко по- смели.

Водолей
Очертава се седмицата да е благоприятна за хората от вашия знак. Интересни събития няма да липсват и по всяка вероятност ще се случват неочаквано. Каквото и да става в личния и в професионалния ви живот, не се опитвайте да вършите всичко сами. Ще получите нужната подкрепа. Периодът е много подходящ за съвместни начинания.

Риби
Ще се наложи да се изправите срещу страха си от промени, да превъзмогнете нечия съпротива или да преодолеете някакво препятствие. В крайна сметка смелостта ви ще бъде възнаградена. Във ваша полза ще е да се водите от вътрешните си усещания и да правите това, което ви кара да се чувствате добре, а не да следвате нечии чужди правила или да се притеснявате за това какво ще кажат хората.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар