Седмичен хороскоп за 23-29 август, от Овен до Дева

Седмичен хороскоп за 23-29 август, от Овен до Дева
2 (40%) 2 votes
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Повечето от вас ще са настроени за забавления и приключения през идната седмица. Ще изпитвате желание да си угаждате и да правите това, което искате. Ще се покажете като спонтанни личности и ще слушате най-вече себе си – нещо, което по принцип правите, но през периода тази ваша склонност ще се прояви особено силно.

Телец
Седмицата ще бъде изпълнена с повече предизвикателства в емоционален план. Възможно е у вас да се породи чувство, че партньорът ви се явява пречка да осъществите нещо, което искате. Не се изкушавайте да се инатите или да прибягвате до подмолни средства само за да спечелите битката. Ако въпросните отношения са важни за вас, по добре намарете начин да установите баланс.

Близнаци
Ще се справяте по-добре, ако действате, водени от интуицията си, вместо да очаквате някой друг да ви поднесе търсените отговори. Така ще успеете да преодолеете колебанията си и да изберете посоката, по която в крайна сметка да поемете. Що се отнася до връзките ви с околните, търпението ви може да бъде поставено на изпитание.

Рак
Твърде е вероятно да постигнете развитие в професионалната сфера, но от вас ще се изисква да сте по-инициативни. Това може да означава да проведете труден разговор или да се впуснете в изседване на непозната територия. Във всички случаи ще трябва да преодолеете притесненията си и да реагирате по някакъв начин.

Лъв
Ако наблюдавате случващото се около и във вас, възможно е да стигнете до интересни прозрения. Съдбата ще ви даде знаци за това дали сте на прав път в живота си. Независимо дали става дума за личния ви живот, или за работата ви, през идната седмица успехът ще дойде само ако канализирате енергията си и я насочите към важните неща.

Дева
През идната седмица най-напред ще излезе въпросът за вашето лично спокойствие. Каквото и да правите, ще се страмите към него – и вкъщи, и на работа, и в любовния живот. Периодът е много подходящ да си угаждате, както намерите за добре – с храна, забавления, удоволствия или разкрасяващи процедури.

Хороскоп за останаликте 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар