Горещи разкрития за войната между принц Хари и принц Уилям

Гласувайте за статията

Факт е, че позицията на Уилям е много по-добра

Горещи разкрития за войната между принц Хари и принц Уилям видяха бял свят.

След като херцозите на Съсекс се отказаха от позициите си на висши членове на британската кралска фамилия, е разбираемо принцовете Уилям и Хари да вървят по съвсем различни пътища.

принц Хари

Факт е, че позицията на Уилям е много по-добра

За кавгите между синовете на принцеса Даяна се заговори още откакто Меган Маркъл стана част от кралската фамилия. Тогава медиите отдадоха неразбирателствата между братята на факта, че според вътрешни източници съпругите им, Меган и Кейт, не се разбират.
Има обаче сериозни съмнения в това, че принц Хари и принц Уилям водят люта борба помежду си много отдавна.

Както е известно, Уилям заема доста по-добра позиция в линията за наследяване на трона. И ако отвън всички смятат, че на кралските особи никога не може да им липсва нищо, то в двореца нещата не са чак толкова розови. Подобни разкрития излизат наяве в новата биографична книга на Меган и принц Хари.

Именно по-високата позиция в йерархията на Уилям е била причината принц Хари да остане пренебрегван в много отношения години наред.
Източник споделя пред „Entertainment Tonight“, че голяма част от кавгите между принцовете са били за пари:

„Нека бъде ясно, че принц Чарлз не е само техен баща, а и техен шеф. А това затруднява отношенията между братята по редица причини.
Когато Чарлз отделя средства за разходите на синовете си, винаги е давал повече на Уилям. Във финансирането, а и не само, Хари винаги е бил втори, вечно зад брат си.

Той многократно е искал да поема големи инициативи, да стартира мащабни проекти и да върши много повече работа. Никой обаче не му е дал тази възможност, отпускайки му необходимия бюджет. Докато на Уилям не се е налагало да се справя с подобни проблеми.

Не трябва да забравяме, че редът за наследяването на трона диктува степента на власт на всеки член на кралската фамилия, цялото му положение. Затова не е учудващо, че по-голяма част от скандалите между братята са били свързани с пари“, обясни подробно източникът, пише eva.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар