Слави Трифонов взима властта с грандиозни концерти в страната

Слави Трифонов взима властта с грандиозни концерти в страната
3.41 (68.24%) 17 votes
Дългия влиза в парламента с шоу програми

Шоуменът и новоизлюпен партиен лидер Слави Трифонов подема мощна кампания за предстоящите парламентарни избори, но не с политическа платформа за вота, а с грандиозни концерти в цялата страна – разкрива в. „Уикенд“.

През последните 2 седмици е стартирала организацията за мегасъбития по стадионите на 28-те областни града, които ще са напълно безплатни за симпатизантите на Дългия и неговата партия „Има такъв народ“. Напук на коронавируса, Слави Трифонов смята да събира хиляди хора по площадите и стадионите, а кулминацията ще е в София, но денят зависел от това кога ще падне правителството на Борисов и кога ще бъдат насрочени следващите избори.

Идеята е концертите да привлекат не само дългогодишните фенове на музиката на „Ку-ку бенд“ и патриотарските парчета на Слави, но и периферни избиратели, досега гласували за БСП, ГЕРБ, националистите, а дори и за десницата. За целта Дългия е наредил на всичките си областни координатори да се заемат с осигуряването на логистиката до края на лятото, за да може от 15 септември да стартира и гигантското турне с огромен антураж.

Последните проучвания показват, че партията на Слави има около 12 процента електорална подкрепа, което автоматично я праща в парламента. На концертите си Трифонов имал намерение да представи бъдещите си депутати, както и точките от предизборната си програма.

Слави се готви за грандиозно турне в цялата страна

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар