Жана Бергендорф се закани на Васил Божков

0

Жана Бергендорф се закани на хазартния бос

Жана Бергендорф тъне в нищета заради Васил Божков. Изпълнителката така и не успя да се зарадва на печалбата си от „Националната лотария“.

След фалита на хазартната компания, изпълнителката не получи цялата сума от „спечелените“ 250 000 лв.

Жана е получила само първоначалния транш от печалбата, който възлиза на 50 000 лева. Със сумата тя е погасила стари задължения. Изпълнителката е използвала печалбата, за да се издължи към кредитори и дилъри. С част от парите тя плати обучението в престижен колеж на приятелка, а друга част вложи в реализацията на своя песен.

След като похарчила преведеното в първия транш, Жана Бергендорф, задлъжняла на приятели и познати. Тя взела заем от тях, уверявайки ги, че ще много скоро ще се разплати, тъй като ще получи следващия транш от „печалбата“ си.

Но след като приятелите й разбрали, че тя няма никога да получи остатъка от наградата, започнали настоятелно да я търсят. От своя страна, Жана решила, че е по-добре да не отговаря на обажданията им.

В момента певицата заработва в нискобюджетен пиано бар на морето, където се изявява срещу скромен хонорар с цел да изплати по-бързо заемите си.

Тя дори споделила пред познати, че ще съди Васил Божков за финансова измама.

Според запознати, във фейсбук вече има група от излъгани потребители, които ще търсят правата си в Страсбург, пише Хот арена.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.