Тита си хвана ММА боец

Тита си хвана ММА боец за гадже. ММА бойците са новите футболисти. Тази шега се завъртя в мрежата, след като стана ясно, че новото гадже на певицата е ММА състезател. Подобно на колежката си Гери-Никол и силистренката си е паднала по мускулест младок, трениращ бойни спортове.

Гадже

Оказва се, че тези младежи са изключително популярни сред девойките, точно както футболистите едно време плениха безброй сърца сред родните хубавици. Слуховете носят, че знойната блондинка Тита е залюбила спортиста Недко Николов - определян за изключително техничен и мощен боец, готов на всичко, за да вземе победата за себе си. Той е многократен медалист от републикански и международни състезания.

Целувка

Фотос, качен от Николов е мрежата, издаде за връзката между певицата и спортиста. Това е единственото доказателство за отношенията им. Досега никой от двамата не е коментирал дали целувката, която се вижда на снимката на Николов, означава сериозна връзка между тях или е само флирт за една вечер. Малко след като стана ясно, че Тита има нов мъж в живота си, в социалните мрежи едрогърдата певица намекна, че е разбрала щастлива новина и накара почитателите й да познаят каква е тя. Десетки фенове на певицата предположиха, че девойката е бременна. Те се надяват Христина, както е истинското й име, да ги изненада с надут корем и разкрие в най-скоро време повече за връзката си с татуирания мускуляга Недко.

Раздяла

В началото на май месец тази година Тита се раздели с дългогодишното си гадже Викторио, който е от Силистра и явно разстоянието и редките срещи са били причината да сложат край на връзката си. На помощ на певицата да понесе депресията след раздялата се притече половинката на Криско - Цветелина. [caption id="attachment_638724" align="aligncenter" width="300"]Тита си хвана ММА боец за гадже сн. Инстаграм Тита си хвана ММА боец за гадже сн. Инстаграм[/caption] Двете неразделни приятелки заедно обикаляха дискотеките в търсене на ново гадже на Тита, като в крайна сметка май са успели в начинанието. Преди дни името на Недко Николов се завъртя в електронните медии с новината, че ММА боецът е скочил на бой на фолкпевецът Меди. Според писанията, спортистът е нападнал изпълнителя, защото певецът не е поздравил колежката си Тита, пише "България днес".

 
View this post on Instagram
 

Сладури ?Получих супер яка новина?.Каква е според вас ??

A post shared by ♕Tita (@hrisistar) on