Бритни Спиърс загуби делото срещу баща си (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Бащата на Бритни Спиърс остава неин попечител до 2021-ва година

Бритни Спиърс не успя да попречи по съдебен път на баща си да контролира делата й, съобщи Ройтерс. Съдът в Лос Анджелис не направи промени на 12-годишното решение за попечителство. Певицата, която е на 38 години, искаше мениджърката й Джоди Монтгомъри да стане неин попечител, вместо баща й.

Съдът обаче удължи до февруари 2021-ва година досегашното си решение, предава БТА. Джейми Спиърс беше определен за попечител на Бритни Спиърс след престоя й в психиатрия през 2008-ма година. Джоди Монтгомъри пое тази роля миналата година, когато той се отказа заради здравословни проблеми.

Адвокат на певицата подаде документи преди закритото заседание на съда, в които се посочва, че тя „е много против“ баща й отново да контролира делата й. Причините не се посочват.

Бритни Спиърс успя да възобнови кариерата си след нервния срив, но миналата година отказа концерт в Лас Вегас и влезе в психиатрична клиника. Тя не е пяла на живо от октомври 2018-та година.

Фенове на певицата, които мислят, че тя е затворена от близките си, водят кампанията #Освободете Бритни. Нейни представители имаше и пред съда в Лос Анджелис. Те викаха: „Попечителството трябва да бъде отменено“.

Бритни Спиърс не е коментирала тази кампания. Американският съюз за граждански свободи вчера предложи помощта си на звездата. „Ако Бритни иска да възстанови гражданските си права, ние сме на нейно разположение да й помогнем“, написаха от съюза в социалната мрежа Туитър.

Адвокатът на Бритни Спиърс каза преди заседанието, че баща й „агресивно“ ще защитава позицията си, пише 24chasa.bg.

Бритни Спиърс загуби делото срещу баща си сн. Инстаграм

Бритни Спиърс загуби делото срещу баща си сн. Инстаграм

През последните седмици певицата качва в социалните мрежи странни клипове, които според феновете й не са в неин стил. Почитателите на Бритни са на мнение, че така тя се опитва да привлече внимание и да каже, че има нужда от помощ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар