Шеф Иван Манчев показа най-милото си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Момичето е плод на любовта на готвача с бившата му съпруга Марина

Шеф Иван Манчев показа най-голямото си богатство.

Донжуанът с престилка на готвач Иван Манчев се е сдобрил с бившите си жени. Той дори е успял да постигне споразумение с тях да прекарва време с децата си.

шеф Иван Манчев

Момичето е плод на любовта на готвача с бившата му съпруга Марина

Кулинарят потвърди, че дрязгите с екс любимите му вече са в миналото. Като потвърждение на думите си, шеф Иван Манчев публикува мила снимка с две от децата си. Фотото е направено по време на морската им ваканция на родното Черноморие. Там кулинарят отишъл заедно с дъщеря си Виктория и сина си Александър.

Момичето е плод на любовта на готвача с бившата му съпруга Марина. Малкото ѝ братче, което наскоро навърши 1 годинка пък е от извънбрачната афера на шефа с вече бившата му изгора Цветомила. От снимката липсва само големият син на кулинарния гуру – Христо. Припомняме, че младежът бе абитуриент преди два месеца. По разбираеми причини, той вече предпочита да ходи на море с приятелски компании вместо с баща си.

Очевидно и трите деца на Манчев се разбират чудесно, а майките им нямат нищо против те да прекарват време заедно, както и със своя татко. Още по-любопитно е, че по време на морската почивка на кулинаря и наследниците му, той бил придружен и от съвсем прясната си изгора Ива.
Куриозното е, че всъщност атрактивната блондинка му се пада сватя, защото е майка на гаджето на неговия голям син Христо, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар