Николина Ангелкова крие раздяла със съпруга си (Всичко за семейната драма)

Николина Ангелкова крие раздяла със съпруга си (Всичко за семейната драма)
4 (80%) 1 vote

Съпругът на бившата министърка на туризма се представя за необвързан

Мъжът на Николина Ангелкова е сменил семейния си статус в социалната мрежа. Половинката на ексминистъра на туризма вече се представя за необвързан.

Последователи на семейната двойка забелязват, че двамата с Николина Ангелкова нямат общи снимки, публикувани скоро. Преди известно време министърката леко бе открехнала завесата, а която крие личния си живот.

Тя бе споделила, че не спи в една спалня със съпруга си и то не заради брачни проблеми, а заради неговото шумно хъркане.

В последствие Ангелкова спея с коментарите относно семейния си живот и не потвърди дали все още съжителства или е разделена с бизнесмена Христо Ангелков.

Раздели ли се Николина Ангелкова с бизнесмена Георги Ангелков
Снимка: Ретро

Бракът им датира от преди 6 години. Двойката се ожени в тесен кръг, а после вдигнаха впечатляваща сватбена церемония. На която пристигнаха гости от цял свят. Факт  е, че Николина и Христо се влюбват докато са студенти в в Бостън в „Харвард бизнес скул“ и имат общи приятели от Щатите, Австралия, че и от Индия.

Малко преди да узаконят брака си им се ражда дъщеричка. Която днес е на пет години.

Ангелкова като една от най-грижовните майки сред политиците и вече стяга Далия за училище. Тя обича да споделя снимки на детето си от най-различни събития. Като от рождения й ден, който празнуваха през февруари с пищен купон с много балони и гости.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар