Драма разтърси живота на Николина Ангелкова

Драма разтърси живота на Николина Ангелкова
1 (20%) 1 vote

Нещастието никога не идва само

След като Николина Ангелкова бе отстранена от поста министър на туризма, нова драма разтърси живота й.

От профила на съпруга й Христо Ангелков в социалната мрежа Фейсбук става ясно, че двамата вече не са заедно.
Той е променил семейния си статус. В графата за лична информация в профила на Христо Ангелов на семейно положение той е отбелязал „необвързан“.

Николина Ангелкова

Нещастието никога не идва само

Впечатление прави, че в последно време Николина Ангелкова и съпругът й нямат общи снимки от лични моменти или официални събития.
Преди време Ангелкова беше открехнала завесата над личния си живот и сподели, че двамата не нощували в една спалня. Тя обаче подчерта, че това не е заради катаклизми в брака ѝ, а и заради неговото хъркане.

После Николина Ангелкова избягваше да коментира семейния си живот и нито е потвърдила, нито е отрекла дали все още съжителства с мъжа си.
Бракът ѝ с Христо Ангелков, който е бизнесмен, датира от 2014 г. Тогава двамата първо подписаха в тесен кръг, а после вдигнаха пищна сватба, на която пристигнаха гости от цял свят.

Двамата се запознават, докато учат в Бостън в „Харвард бизнес скул“ и дружат с хора от Индия, САЩ, Австралия и много други държави. Малко преди да се оженят, двамата станаха родители и на дъщеричка, която вече е на 5 години.
Малката Далия вече се подготвя да бъде ученичка.

Николина Ангелкова е сред най-отдадените майки в политиката. Професионалните ѝ ангажименти като министър на туризма никога не са ѝ пречили да съвместява родителските задължения с работата. Тя обича да споделя снимки от лични моменти, празници и пътешествия с дъщеричката си, която през този февруари отпразнува своя 5-и рожден ден с пищно парти с много гости и балони, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар