Бритни Спиърс с нови искания от съда (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Бритни Спиърс не иска баща си за попечител

Певицата Бритни Спиърс подаде молба в съда в Лос Анджелис баща й да не бъде назначен отново за неин попечител, а вместо него тази роля да бъде поверена на мениджъра й Джоди Монтгомъри, съобщи Би Би Си.

Джейми Спиърс беше попечител на певицата 12 години заради притеснения за психичното й здраве. Той временно се отказа да контролира личните й дела през 2019-та година по здравословни причини. Някои фенове на певицата се притесняват, че неговото попечителство й е било наложено и водят кампанията #Освободете Бритни.

Самата Бритни, която е на 38 години, в съдебните документи казва, че няма нищо против попечителството, защото то я е спасило от разоряване и я е предпазило да не бъде експлоатирана от „хищници“. То също така й е дало възможност са си върне положението на певица на световно ниво. Тя обаче иска мениджърката й Джоди Монтгомъри, която замести баща й след оттеглянето му, да остане неин попечител, когато изтече срокът на решението на 24-ти август.

Джейми Спиърс контролира и финансовите дела на дъщеря си. Сега Бритни Спиърс иска това да бъде поверено на квалифицирана компания. Адвокатът на певицата очаква баща й „агресивно“ да оспори нейното искане в съда.

Бритни Спиърс иска нейната мениджърка Джоди Монтгомъри да остане неин попечител дори и след изтичането на срока сн. Инстаграм

Бритни Спиърс иска нейната мениджърка Джоди Монтгомъри да остане неин попечител дори и след изтичането на срока сн. Инстаграм

Бритни Спиърс не контролира решенията за кариерата и финансите си от 2008-ма година. Тя започна да се държи странно след развода си с Кевин Федърлайн. Няколко пъти влиза в клиники за лечение, предават от life.dir.bg. Феновете на певицата са притеснени за нейното здраве. През последните дни Бритни публикува странни клипове и снимки в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Почитателите често я питат как е, но певицата пренебрегва техните въпроси като не им отговаря.

 

View this post on Instagram

 

@mariahcarey

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар