Засипват Андреа Банда Банда с неприлични предложения

Гласувайте за статията
Звездата от „На кафе“ Андреа Банда Банда чукна 30 години

Андреа Банда Банда е постоянно атакувана от напети левенти, които си пробват късмета с „тъпи свалки“ – пише в. „Уикенд“. Явно не знаят, че симпатичната брюнетка, която води кинорубрика в предаването „На кафе“, си има сериозен приятел от вече 4 години. Той се казва Иван, занимава се с финанси и живеят заедно – отбелязва изданието.

Не това обаче изтъкна лъчезарната Андреа Банда Банда в Инстаграм, където се оплака от похотливи фенове и повдигна темата как момичетата да се справят с такива виртуални досадници. Дамата акцентира на смотаните реплики, които тези почитатели използват, за да привлекат внимание. Десетки нейни последователи се включиха с оплаквания, сред които имаше и такива от голи снимки, които мъже пращали. От от отговор на Андреа стана ясно, че май и самата тя е получавала непоискано еротично съдържание.

„Не искам да съм хейтър, но понякога непознати момчета, които ми пишат с тъпи свалки, вадят най-лошото от мен. Кой, кога и защо изобрети това: „Какво СИ правиш?“ – много е смотано“ – подхвана Андреа темата, за което много момичета я поздравиха и се втурнаха да споделят коя какво е препатила в интернет пространството.

Не е за вярване, но сладникавата брюнетка отпразнува 30-ия си рожден ден в средата на април. И вече си намери първия бял косъм…

Андреа Банда Банда режела от раз досадниците

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар