Това ли е краят на почивките в Гърция?

Това ли е краят на почивките в Гърция?
5 (100%) 1 vote

Случаите трайно надхвърлят 200 за ден

Мнозина предполагат, че заради влошената ситуация напоследък в Гърция, това може да сложи край на почивките там.

Запознати издават, че положението в страната продължава да се влошава.

Гърция

Случаите трайно надхвърлят 200 за ден

Само за вчера в Гърция са регистрирани 269 нови случая на коронавирус. Местните здравни власти отбелязват, че това е рекордно голям брой на дневна база от началото на епидемията, съобщават медиите.

Според данните на Националната организация за обществено здраве 39 от случаите са засечени след тестове на входните пунктове в страната. Регистрирани са и още два смъртни случая, а 25 души се лекуват включени на апарати.

В Гърция има общо 7 472 заразени, а средната им възраст е 40 години.
232 души са починали от началото на епидемията. Според гръцките медии, от новите 269 случая, 98 са в региона на Атика, т.е. в по-широката част на Атина, а 70 случая са в Солун.

Останалите са разпределени в 20 различни региона в цяла Гърция. С изключение на миналия ден, когато бяха регистрирани 150 нови случая, през последните шест дни в Гърция всеки ден има над 200 нови случая.

Припомняме, че обстановката в България също се усложни през последните няколко дни. Забелязва се и ръст на смъртните случаи в резултат на коронавируса. Пулмологът д-р Александър Симидчиев обаче отбеляза, че не е страшно, че има дни с много на брой смъртни случаи, тъй като погледнато усреднено, е в границите на нормалното, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар