Модна икона ли? Сара Джесика Паркър със старомодна блуза и ужасни обувки (Вижте модния й провал – Снимки)

Гласувайте за статията

Актрисата май е забравила да се види в огледалото на излизане

Тоалетите на Сара Джесика Паркър, с които тя изигра ролята на Кари Брадшоу в култовия сериал „Сексът и градът” бяха мечта на много момичета.

Може би заради тази роля актрисата се превърна в модна икона. Напоследък обаче 55-годишната звезда започна да се облича съвсем небрежно. Сара не подбира дрехите от гардероба си правилно и прави грешка след грешка. Нейните тоалети изглеждат така сякаш е облякла първото й попаднало пред погледа нещо. Без да мисли за последствията.

Последният й тоалет, който се състоеше от бяла блуза и класически дънки, което винаги е печеливша  комбинация , актрисата успя да съсипе.

Сара Джесика Паркър успя да съсипе и винаги печелившата комбинация от бяла блуза и дънки
Снимка: Легион медия

На първо място под прозрачния топ Паркър облече по незнайна причина цветно бельо и това бе пълен моден провал. В допълнение селската блуза изглеждаше доста старомодна заради прилепналата кройка.

Модният гаф можеше да бъде избегнат ако актрисата я бе прибрала в дънките. Впрочем ако го бе направила фигурата й щеше изглежда по-елегантна, а краката по-дълги. Само, че тя не го стори.

В профил горната й дреха изглеждаше още по-зле заради образуваните грозни гънки в областта на талията, предават от wday.ru.

Има ли нужда да се споменават  обувките на звездата. Те са от собствената й колекция, която получи много критични оценки от модните експерти. Странна комбинация от стилове на „стара дама“ и детски елементи като пайети и големи инфантилни катарами правят обувките на Сара напълно непоносими. Изглежда, че само тя се разхожда в такива патъци.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар