Преслава призна: Не съм се омъжила! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Преслава и Павел все пак подготвят узаконяване на връзката си

Преслава разкри истината за тайната й сватба. След като за едно денонощие социалните мрежи гръмнаха с фейкове за измислена тайна сватба между Преси и любимия й Павел, пайнерката споделя, че такова нещо не се е случило.

„Не съм се омъжила“, споделя поп фолк изпълнителката, пише „България днес“. Изпълнителката на хита „Дяволско желание“ прави признание, че подготвят узаконяване на връзката им, но на този етап отказва да даде повече подробности.

Оказва се, че на снимката, която буквални взриви мрежата, Преслава наистина е с булчинска рокля. Причината за това, е че певицата избира тоалети за предстоящата церемония. Подробности около това как и къде ще се осъществи сключването на брака между нея и Павел няма.

Преслава не иска да разгласява решението, което двамата вече са взели, поне не и на този етап. Трескавата подготовка е в разгара си. Едно е сигурно. Сватба ще има и тя ще се помни дълго. Макар двамата с Павел да не афишират често любовта си, купонът ще е грандиозен и на него ще присъства елитът на родната хайлайф сцена.

Добричлийката се решава на тази сериозна стъпка почти две години след като стана майка. Сега дъщеричката им Паола ще може да стане и шаферка на известните си родители и да ги съпроводи до олтара.

Преслава призна, че с Павел все още не са си казали заветното "да" сн. Инстаграм

Преслава призна, че с Павел все още не са си казали заветното „да“ сн. Инстаграм

През последните няколко години Преслава е омъжвана тайно поне десетина пъти. Различни светски издания тиражират изфабрикувани церемонии, които поп фолк изпълнителката впоследствие отрича категорично.

 

View this post on Instagram

 

Най Красивата Булка 🌸

A post shared by Preslava__fans (@preslava.music1) on

 

View this post on Instagram

 

дали си имаме булка?👀 @preslava_official 😍😍😍

A post shared by BG POP FOLK STARS 🌟 (@popfolkbg) on

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар