Няма да повярвате на какво заприлича Чаатай Улусой (ФОТО)

Няма да повярвате на какво заприлича Чаатай Улусой (ФОТО)
3.2 (64%) 5 votes

От чаровника, който пленяваше женските сърца няма и следа

Известният турски актьор Чаатай Улусой, е неузнаваем. Факт е, че от чаровника, който открадна славата на Къванч Тътлату за най-желан мъж в Турция, не е останала и следа.

Преди дни Чаатай Улусой бил изловен от папараци да шпори турското море с яхтата си. Компания му правела неговата приятелка Дуйгу Сарашън.

Чаатай Улусой

Феновете му го сравниха с клошар

От фотосите се вижда, че актьорът е претърпял сериозна визуална трансформация и е качил повече от 30 килограма.
От изваяното му аполонско тяло, с което печелеше женските сърца, няма и следа. Мускулите и релефът са заменени с паласки, шкембе и висящи отвсякъде телеса. Освен че видимо е напълнял, при това повече от сериозно, Чаатай е сменил и прическата си.

Доскоро той се подвизаваше с изключително късо подстригана коса, превърнала се в негова емблема. Сега обаче е пуснал лъвска грива, която се слива с дългите му брада и мустак. Феновете на актьора изразиха възмущението си от занемарения му външен вид. Те дори го сравниха с клошар. Само фактът, че е заснет да релаксира на огромна яхта, го различава от просяците по улиците на Истанбул, коментират почитателките на звездата.

Шокиращата трансформация на конкурента на Къванч Татлъту обаче не е свързана с катаклизми в личния му живот. Наскоро той най-после успя да намери баланс в любовта си с Дуйгу. Двамата са повече от щастливи и твърдят, че се разбират прекрасно.

Очевидно промяната в имиджа му е провокирана от нова роля, която се шушука, че дори няма да бъде за турска продукция. Преди година Чаатай Улусой успя да пробие на световния кинопазар и вече е сред най-желаните актьори. Това подразни колегата му Къванч Татлъту, тъй като Улусой вече е по-скъпо платен от него и прибира чутовни хонорари за ролите си, пише retro.bg.

Чаатай Улусой

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар