Лъсна неподозираната истина за Корнелия Нинова

Лъсна неподозираната истина за Корнелия Нинова
1 (20%) 1 vote

Сериозни семейни драми са надвиснали над фамилията й

Неподозирана тайна от личния живот на лидера на БСП – Корнелия Нинова видя бял свят.

Оказва се, че над фамилията на Корнелия Нинова, са надвиснали сериозни семейни драми.
Тя никак не била в цветущи отношения с най-близкия си човек – своята кака Руми, която от години води живот на емигрант в Лондон.

Корнелия Нинова

Сериозни семейни драми са надвиснали над фамилията й

Че двете сестри имат неразбирателства, показва и отсъствието на Корнелия Нинова от сватбата на племенницата й, която се венчала на пищно тържество в Англия за британския си съпруг. Нито Корнелия, нито мъжът ѝ Митко и синът ѝ Рафи били част от многолюдните гости на церемонията.

Кръвните роднини на Нинова не са намерили място и в безкрайния ѝ списък с приятели във Фейсбук. Това показва категорично, че тя не поддържа контакт с тях чрез модерните технологии за общуване.
Самата Корнелия Нинова рядко си позволява да говори за семейството си, а сестра си не споменава изобщо. Впечатление прави, че двете не са празнували Коледа, Великден, нито пък рождени дни и семейни поводи заедно от години.

Традиционно лидерката на БСП винаги уважава най-близките си с трогателни честитки за празниците им във Фейсбук. Прави впечатление обаче, че на кака си досега не е посвещавала такава. Нейни комшии от родната ѝ Мизия твърдят, че Корнелия не е в особено близки отношения и с майка си. За сметка на това с времето станала по-близка със семейството на съпруга си Митко. Когато се прибира в Мизия, тя не нощува в родната си къща, а в тази на свекърва си Дафина. Дори признава, че я приема като своя втора майка.

Най-близка Нинова била с баща си, който вече е покойник. След смъртта му отчуждението в семейството се засилило, нищо че като девойки двете със сестра ѝ Руми били неразделни. Именно каката на Корнелия била инициатор на запознанството ѝ с настоящия ѝ мъж Митко. Той и Руми били състуденти, а бъдещата соцлидерка често ходела по техните купони. Точно на една от вечеринките пламнала любовта ѝ с Митко. Той разбира се използвал помощта на сестра ѝ като сватовница, за да успее да впечатли горделивата и своенравна Корнелия, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар