Богдана Карадочева отива на съд

Гласувайте за статията

Изглежда естрадната звезда привлича неприятностите като магнит

Естрадната звезда Богдана Карадочева отива на съд.

В продължение на вече 4 години, Богдана Карадочева и съпругът ѝ Стефан Димитров се борят да възстановят загубените след измама 300 000 долара. С тези пари ги е завлякъл техен приятел бизнесмен.

Богдана Карадочева

Изглежда естрадната звезда привлича неприятностите като магнит

 

От 2016 г. насам кралицата на шансона и мъжът ѝ водели дело срещу хотелиер, което обаче било зациклило. Съдебният процес се точел изключително бавно и все още бил на първа инстанция.
Измамените Богдана Карадочева и Стефан Димитров вече губели надежда, че ще получат възмездие. Те не вярват, че ще успеят да си върнат огромната сума, с която изгорели. Нъпреки това нямат намерение да се отказват доброволно от битката.

Всъщност измамата се случила преди повече от 20 години, когато въпросният хотелиер и близък приятел на семейството ги подвел да инвестират 300 хиляди долара в хотел в Слънчев бряг. Той ги излъгал, че ще ги впише като съдружници. Певицата и композиторът не се усъмнили в намеренията му, защото го смятали за лоялен човек, имали добри впечатления и от съпругата му. Освен това често почивали заедно на морето.

Чакат вече 20 години

Въпросният бизнесмен бил близък и с други естрадни величия като Лили Иванова и Васил Найденов. Влизайки на сляпо в сделката, след време Богдана и Стефан разбрали, че приятелят им не ги е вписал като съдружници, макар да използвал парите им за покупката на хотела.

Първоначално те опитали да си върнат инвестицията доброволно и чакали търпеливо близо 2 десетилетия. В крайна сметка се стигнало до съд. По техни изчисления крупната сума, която някогашният им другар трябвало да им върне, към днешна дата с лихвите щяла да е около 1 милион долара.

Това съвсем не е единствената измамна схема, от която Карадочева е потърпевша. Неотдавна тя съобщи, че през 2017 г. е била завлечена с 20 000 евро от скандалната банкерка Ирина Аткова, източила 3,8 млн. лв. от сметките на футболиста Мартин Петров.

Преди дни пък естрадната прима потърси помощта на ГДБОБ, след като интернет измамници злоупотребили с името ѝ. Те продавали опасно лекарство, рекламирайки го от името на звездата. Тя решила да подаде сигнал срещу тях, защото подобна злоупотреба била недопустима, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар