Младен Михалев-Маджо – босът на масоните у нас

Маджо достигнал до предпоследната степен в масонството
0

Маджо е „велик зидар“ от 1996 г., основава ВИП ложа, за да отсее недостойните

Един от основателите на СИК Младен Михалев-Маджо ръководи в сянка вече повече от 10 години Обединената велика ложа на масоните в България, след като е бил избран за председател на тайно заседание на „зидарите“ – твърдят пред в. „Уикенд“ приближени до някогашния възпитаник на спортното училище „Олимпийски надежди“.

В оглавяванета от Маджо ВИП ложа членуват само влиятелни личности – съдии, прокурори, политици и мастити бизнесмени. Сред ярките представители на ложата са бившият МВР шеф Румен Петков, Андрей Пръмов – съпруг на Миглена Кунева, пловдивският олигарх Георги Гергов, петролният бос Рахмат Сукра, туристическият бос Йордан Динев, както и поне дузина политици и магистрати.

В ложата на Маджо членуват само избрани хора, а новият кръг е създаден, за да отсее недостойните и да даде път на достойните „братя“. Любопитен факт е, че Георги Гергов е в управата на Маджовата организация, макар да бе председател на масонската ложа „Слънце“.
Мнозина мнителни българи са на мнение, че ложата на Михалев е един от задкулисните кръгове, които управляват България от години. Дали това е наистина така, не се наемаме да твърдим.

Иначе Маджо е масон от далечната 1996 г. Твърди се че Михалев е постигнал до 32-ра степен в масонството, като му остава само още едно ниво до върха.

Маджо достигнал до предпоследната степен в масонството
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.