Изненадващи рокади в Нова тв!

Само времето ще покаже дали ще я огрее
0

Само времето ще покаже дали ще я огрее

Задават се много изненадващи рокади в Нова тв, които със сигурност ще оставят зрителите безмълвни.

Всички са наясно с факта, че откакто напусна доброволно bTV преди две години Мариана Векилска опита максимално да се отдалечи от телевизията. Тя смени изцяло професионалното си поприще, само че така и не успя.

Мариана Векилска
Само времето ще покаже дали ще я огрее

В момента тв водещата прави всичко възможно, за да се върне отново на екран. При това не къде да е, а при голямата конкуренция – Нова телевизия. Всъщност истината е, че Векилска има известен опит преди повече от 20 години.

Нова тв е второто работно място в живота на брюнетката, където тя попада още през 1997-ма, когато е само на 23 години. Прехвърля се в регионалния по онова време канал от „Диема“, но остава там едва няколко месеца. След това минава в Канал 3, заедно с голяма част от екипа, включително Ани Салич.

Още оттогава двете дами се движат в комплект. От Канал 3 те се местят в bTV, а после Салич се връща в Нова тв, където сега и Векилска се надява да намери как да я последва, пише „Уикенд“.
Наскоро Мариана качи в профила си в социалните мрежи и снимка с колежката си Гала. Това се случи, след като гостува в предаването й. Този факт още повече наведе на мисълта, че се връща в телевизията.

Векилска опита да преподава бизнес етикет, но не й се получи много. Започна и работа към Националния военноисторически музей, но телевизията се оказала голямата й любов. Мераците й засега са насочени към овакантеното място на Мира Иванова в „Събуди се“.
Дали ще я огрее обаче, само времето ще покаже, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.