Анджелина Джоли се мести да живее в Лондон с децата (Ще може ли Брад Пит да ги вижда?)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли заминава за Великобритания заедно с децата си

Анджелина Джоли и Брад Пит прекарват доста време заедно след развода. Двамата отглеждат заедно децата си, но ето че 45-годишната актриса е решила да замине с тях във Великобритания.

Преди време тя и 56-годишният Пит прекарваха доста време в страната, защото често взимаха участие във филми, които се снимаха именно там. При продължителни командировки те са взимали със себе си и наследниците си.

Сега според източник на „The Mirror“ актрисата възнамерява да заживее с децата в „Ричмънд“ – на югозапад от столицата. „Тя смята, че това е идеалното място за нея и децата. Там може да се получи добро образование, а и културно развитие“, отбелязват близки до звездата пред изданието.

Според източника, Анджелина Джоли вече е изучила логистиката в района и се е интересувала как ще се живее там след като се премахне режимът на самоизолация. „Съвсем скоро Джоли ще премине към следния сценарий. Тя и някои от децата ще живеят в Лондон, докато другите прекарват време в Лос Анджелис с Брад Пит. После ще се сменят“, казва той.

Самата актриса няколко пъти в интервю е признавала, че няма нищо против да живее извън САЩ. „Харесва ми да излизам от зоната си на комфорт. Искам децата ми да опознават света не само от книгите, но и на практика“, казвала е звездата.

В момента в съда Анджелина Джоли и Брад Пит решават въпроса за попечителството над наследниците им. Появи се и информация, че актрисата иска да лиши бившия си съпруг от възможността да възпитава децата, предават от tialoto.bg.

Анджелина Джоли заминава за Великобритания заедно с децата си сн. Уикипедия

Анджелина Джоли заминава за Великобритания заедно с децата си сн. Уикипедия

Дали Джоли наистина цели да отдели децата от Брад Пит и затова се мести чак в Лондон, можем само да гадаем. Факт е, че досега Брад и Анджелина живееха само на няколко минути един от друг и затова децата имаха възможност да виждат и двамата си родители. Но съвсем скоро това ще се промени.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар