Бруклин Бекъм и Никола Пелц вдигат кралска сватба в Лондон (Всичко за събитието)

Гласувайте за статията

Сгодените ще се венчаят в катедралата „Св. Павел”, където се врекоха принцеса Даяна и Чарлз

Родителите на Бруклин Бекъм сега преговарят за сватба в катедралата Сейнт Пол в Лондон. Всеки родител желае най-доброто за децата си. Така Дейвид и Виктория искат да проведат сватбата на най-големия си син – 21-годишния Бруклин – в кралски мащаб и то без преувеличение. В момента, според The ​​Sun, те търсят разрешение за венчална церемония  в катедралата „Свети Павел“ – същото място, където принц Чарлз и принцеса Даяна си размениха обети за вярност през 1981 г.

Бруклин Бекъм и Никола Пелц с кралска сватба в катедралата „сейнт Пол“

Заслужава да се отбележи, че Дейвид и Виктория с право могат да разчитат на одобрение на желанието си, тъй като и двамата са носители на почетния орден на Британската империя, който дава различни привилегии. Тук обаче има някои трудности: дори Бруклин и Никола да получат съответното разрешение, те няма да могат да се оженят до 2022 г., заради списъка на чакащите. Освен това Катедралата ще бъде отворена за туристи в сватбения им ден, което също едва ли е голям плюс за тях.

Принцеса Даяна и принц Чарлз след венчавката слизат по стълбите на катедралата

Цената на церемонията в Катедралата е над 3000 паунда плюс 325 паунда за лиценз. Музикален съпровод и разрешение за заснемане – от 1000 паунда. След британската сватба Бруклин и Никола планират да проведат още една в САЩ.

Припомнете си, че в началото на юли,  Бруклин и Никола обявоха годежа си, малко по-късно майка му Виктория Бекъм сподели снимки от семейния обяд , където по-старото поколение на семейство Бекъм-Адамс, родителите на Бруклин, братята и сестрата поздравиха него и годеницата му за това значимо събитие, предават от ru.hellomagazine.com.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар