Ники Илиев се отдаде на пълен релакс на морето (Вижте с кого е)

Ники Илиев заведе четирилапата си любимка Анджи на море сн. hotarena.net
0

Ники Илиев прекара един ден на плажа в приятна компания

Ники Илиев се разведе с бившата си съпруга Саня Борисова през юни, но двамата се разделиха още преди 2 години. Оттогава слуховете го свързват с различни красавици от артистичните среди, но единствената жена в обкръжението на Ники е женската лабрадорка Анджи.

38-годишният актьор и режисьор е толкова привързан към четирилапата си любимка, че я взима навсякъде, където пътува, дори по работа. С нея е и на море, видяха  папараците на „Уикенд“. Звездата на сериала „Забранена любов“ прекарва лятната си ваканция на морския бряг в компанията не на някоя засукана красавица, а на свой приятел и любимата си Анджи.

Онзи ден двамата мъже и кучето пристигнаха на плаж „Корал“ край Лозенец – един от малкото ни останали диви плажове по южното ни Черноморие. Заради песа, те избраха по-отдалечено от останалите плажуващи място. Приятелят на Ники заби в пясъка шарен чадър и двамата разгънаха сгъваемите столчета, което носеха. Илиев и непознатия мъж хвърлиха тениските и останаха само по бермуди.

Бившият манекен гордо пъчеше тренирано тяло с мускули и плочки на корема. Проблемите в семейния живот бяха изтощили Ники и доскоро актьорът изглеждаше като анорексик, но вече е в далеч по-добра форма.

Двамата с неговия приятел седнаха под дебелата сянка на пъстроцветния чадър, а палавата Анджи тичаше около тях по пясъка. Аверът на Ники забавляваше лабрадорката като й хвърляше пръчка и я караше да я носи обратно. Анджи послушно изпълняваше всяка команда за радост на своя стопанин. Компанията остана на плажа около 3 часа, след което всички дружно се прибраха, предават от hotarena.net.

Ники Илиев заведе четирилапата си любимка Анджи на море сн. hotarena.net
Ники Илиев заведе четирилапата си любимка Анджи на море сн. hotarena.net

И докато Ники предпочете родното Черноморие за своята лятна почивка, бившата му съпруга Саня предпочете да пътува извън страната. Тя посети Париж, а след това отскочи и до гръцкия остров Миконос.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.