Мария Илиева и бащата на сина й затоплиха отношенията си (Вижте повече)

Мария Илиева и бащата на сина й затоплиха отношенията си (Вижте повече)
4 (80%) 1 vote

Мария Илиева дълго време беше в обтегнати отношения с бившия си

Мария Илиева дълго време бе в обтегнати отношения с бившия си Георги Михайлов, но в името на общото им дете са решили да заровят томахавката. Близки до певицата издават, че тя е простила на Жоро, задето я изостави с бебе на ръце и сега е склонна да поддържа нормална комуникация с него.

За първи път от две години насам Михайлов пожелал да прекара летния си отпуск със сина си Александър. Заради доброто на детето Мария се съгласила и позволила на бившия си да заведе момченцето на море. Оттогава общуването им значително се подобрило, а интересът на Георги към първородния му наследник се засилил.

След като заряза певицата и отказа да се грижи за сина си, Михайлов набързо си намери нова жена и даже сключи брак с нея. Настоящата му съпруга се казва Владислава и от нея също има дете – дъщеря Йоанна, която през зимата ще навърши една година. Георги едва сега запознал малкия Александър със сестра си, но се надявал да наваксат изгубеното време и да се сближат.

Летен отпуск

Бившият футболист от години живее в Белгия, където учи и работи, а в България се прибира все по-рядко. В момента обаче е тук, за да прекара летния си отпуск на родното Черноморие. Той използвал престоя си у нас, за да бъде повече време със сина си и да го заведе на почивка. Мария дала своето разрешение и така хлапето заминало с татко си и новото му семейство на море, пише „Уикенд“.

Връзката на Илиева и Михайлов започва на шега и никой не предполагаше, че тя ще реши да забременее от него. За съжаление, отношенията им се влошиха още преди раждането на бебето. По това време Жоро изкара близо месец в САЩ, далеч от певицата и развиващия се живот в утробата й. Несериозното му поведение отблъснало поп звездата, която още оттогава си дала сметка, че вероятно ще отглежда сина си като самотна майка.

Според слуховете семейството на Михайлов не одобрявало Мария за снаха, тъй като е с цели 13 години по-възрастна от него. Затова пък родителите му много харесвали настоящата му съпруга Владислава и давали всичко за внучката си Йоанна.

Певицата е признавала, че с Георги така и не заживели под един покрив и доскоро той не участвал активно в живота на детето. Тя обаче не изгубила надежда, че някой ден ще поеме своята отговорност като баща и ето че това се случило. Запознати издават, че Илиева забременяла непланирано на 40 години и възприела това като знак, че трябва да задържи бебето.

Мария Илиева и бащата на сина й затоплиха отношенията помежду си сн. hotarena.net

Мария Илиева и бащата на сина й затоплиха отношенията помежду си сн. hotarena.net

Тя била убедена, хваща последния влак и дори не искала да коментира аборт с бащата. Той пък не се чувствал готов да стане родител и затова след раждането се отдръпнал от бебето. С времето обаче преосмислил поведението си и пожелал да се сближи със сина си, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар