Нещо страшно се случва с Маринела Арабаджиева

Гласувайте за статията

Едва ли този й опит ще бъде последен

За никого не е тайна, че от известно време насам животът на Маринела Арабаджиева се е превърнал в истински ад.

Запознати издават, че психиатър ще оказва помощ на опиталата да се самоубие през юли подсъдима хотелиерка Маринела Арабаджиева.

Маринела Арабаджиева

Едва ли този й опит ще бъде последен

През миналата седмица стана ясно, че на 17 юли съпругата на Ветко Арабаджиев е погълнала огромно количество медикаменти, с което е целяла да отнеме живота си.
Впоследствие обаче е била откарана по спешност в болница, където са ѝ оказали помощ и са успели да я върнат от онзи свят.

На Маринела ѝ били назначени консултации с психиатър, който констатирал, че тя е предразположена към подобни прояви и едва ли първият ѝ опит за самоубийство ще бъде последен.
Освен съдебните проблеми милионерката страда и от редица здравословни такива. От години се знае, че тя има силна хипертония, която води до кризи и припадъци. Неведнъж, докато била в ареста, Арабаджиева губила съзнание.

Заедно с медицинската помощ бизнес дамата получава и морална подкрепа от някои от най-близките си приятели. Един от хората, с които подсъдимата Маринела Арабаджиева общувала най-често, е миската Ивайла Бакалова. Самата Арабаджиева не пропусна да ѝ благодари в социалните мрежи, че бди непрекъснато над нея, дори повече от членовете на семейството ѝ.

Същевременно децата й по никакъв начин не издават, че са разтревожени

„В най-тъмните времена Господ ни праща най-светлите хора. Благодаря за приятелството и дългите разговори. Обичам те!“, написа Маринела към своя обща снимка с Ивайла, която публикува на 1 август, по-малко от 2 седмици след датата на опита си за самоубийство.

В същото време децата на Арабаджиева по никакъв начин не издават в социалните мрежи, че са разтревожени за състоянието на своята майка. Малката ѝ щерка – Александра, се вълнува единствено от конния спорт, който практикува. Тя залива интернет пространството със свои снимки от конната си база.

Припомняме, че Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха задържани в Барселона през март 2019 г. с европейска заповед за арест.
Два месеца по-късно те бяха екстрадирани в България и им бяха предявени обвинения за участие в организирана престъпна група за данъчни измами, престъпно укриване на данъци и пране на пари. В момента Маринела Арабаджиева е под домашен арест, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар