Съучениците на Меган Маркъл я обявиха за „фалшива“ (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл била връхамбициозна още от училище

Авторите на книгата „Намиране на свободата“, публикувана на 11-ти август, разкриха подробности за ученическите дни на Меган Маркъл в Лос Анджелис. Съпругата на принц Хари се описва като работлива ученичка, която винаги е имала много извънкласни занимания – не е искала да се възприема като аутсайдер. Въпреки това, именно този й стремеж й изиграва жестока шега.

„Поради желанието си да помага на другите и стремежа си към високи постижения, Меган често е наричана от съучениците си „фалшива“. Нейните съученици вярвали, че никой не може да бъде толкова съвършен, пишат Омид Скоби и Каролин Дюранд в книгата си.

„Родена в междурасов брак и невинаги знаеща на кой принадлежи, Меган просто искаше хората да я видят успяла, независимо какво решение е взела“. Поривът да се докаже обаче се засилил, когато Маркъл се преместила в гимназията. Тя се присъединила към всички възможни кръгове – работила  едновременно по годишника, в същото време играела и в училищния театър.

„Тя беше обявена за кралица на бала. Роден артист и човек, жаден за похвала – Меган тъкмо набираше сила“, добавят авторите на книгата. Според написаното, когато другите се забавлявали, тя усилено работила.

Бивш съпруг

Авторите на книгата за Меган Маркъл и принц Хари разкриват и някои подробности за брака на актрисата и телевизионния продуцент Тревър Енгелсън. Не е тайна, че бракът с принц Хари е втори за бившата звезда от сериала „Костюмари“.

Меган Маркъл била свръхамбициозна още от училище сн. YouTube

Меган Маркъл била свръхамбициозна още от училище сн. YouTube

Причината за раздялата между Меган Маркъл и бившия й мъж била недоволството на Тревър от успеха на съпругата му. Той не искал актрисата да стане независима. Фактът, че Маркъл прекарва много време в Торонто, Канада, където се снима „Костюмари“, докато Енгелсън живее в САЩ, също не му допадал. Последната сламка, която разрушила връзката му с бъдещата херцогиня, била церемонията „Оскар“, на която съпругът й отишъл сам. Тогава Тревър казал, че му е изпратен само един билет, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар