Адвокатът на Доналд Тръмп го съсипа с разкрития: Лъже Мелания, поръчва хора, купи изборите от Русия…!

Гласувайте за статията

Адвокатът на Доналд Тръмп направи скандални разкрития

Адвокатът на Доналд Тръмп направи скандални разкрития. Майкъл Коен, бивш личен адвокат на президента и негова дясна ръка, издаде потресаващите си мемоари, в които разкрива бруталната истина за държавния глава на Америка. И дори ако половината от тях са истина само, то Тръмп е заплашен от доживотен затвор, обвинения в предателство срещу държавата и дори в поръчване на няколко убийства.

„Този човек няма приятели. Той има много голям кръг от хора, с които го обединяват общи интереси, но до там. Аз бях един от най-близките му хора и знам как работеше. Той хипнотизира хората около себе си, успява да ги накара да направят това, което иска, но в действителност е един алчен измамник. Бях заслепен от идеята за милиарди, яхти, частни самолети, първокласни хотели и дълги години изпълнявах всичките му черни поръчки. С това се свърши, когато той заплаши мен и семейството ми. Страх ме е и знам, че ме е поръчал за убийство“, казва Коен в предговора на книгата си, пише „Дейли мейл“.

Той твърди още, че Тръмп редовно изневерява на съпругата си, като безогледно я лъже, а кара и сътрудниците си да го правят. „Знам за един клуб, където се предлагаха „златни душове“ в Лас Вегас. И където той се забавляваше повече от веднъж, докато аз лъжех Мелания в очите, че съпругът й работи. Той си купите изборите за президент с помощта на Русия и излъга целия свят „Не, няма хакерски атаки от Русия“. Този човек е алчен и болен. Лично аз му организирах тайни канали за срещи и разговори с Путин. Лично аз съм поръчвал от негово име хора, които не му харесват и му пречат. Моля за прошка и правото да изкупя греховете си“, пише още Майкъл Коен в предговора на книгата си.

Майкъл Коен изобличи Доналд Тръмп в книга сн. Туитър

Майкъл Коен изобличи Доналд Тръмп в книга сн. Туитър

В момента има опити от екипа на Тръмп книгата да бъде забранена, но засега Върховния съд отказва да наложи забрана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар