Том Круз ще отвлече дъщеря си Сури от майка й (Вижте какви тайни планове крои)

Гласувайте за статията

Актрисата Леа Ремини отправи сериозни обвинения към актьора

Холивудският актьор Том Круз има намерение да раздели дъщеря си Сури от майка й, твърди Леа Ремини, бивша сциентоложка. А сега върл противник на църквата.

Леа разказва пред  „Ню Йорк Поуст“ как според нейни източници Том има план да раздели Сури и Кейти Холмс. В момента той само се преструва, че не се интересува от дъщеря си. Просто изчаква тя да порасне и като стане на 15 години с помощта на психически манипулации той ще я примами в своята църква по сциентология. Ще я върне там, откъдето навремето я спаси майка й.

Сури Круз на 14 години с майка си Кейти Холмс
Снимка: Интернет

Ремини казва още, че под влияние на сциентологията Круз е станал друг човек, представя се за добър, но не е. Манипулира хората като използва забранени методи. Той се е превърнал в острие на главата на църквата Дейвид Мискавидж, който мнозина не харесват и то не без причина.

Отбелязва се, че актрисата може свободно да говори по тази тема, тъй като тя е добре запозната с Църквата по сциентология. Тя беше в нея дълго време, но я напусна защото не бе съгласна с методите, използвани от сциентолозите.

Според нея Кейти Холмс е смятана от тази църква за техен основен враг и затова подтикват холивудския актьор да раздели дъщеря си от нейната майка и да я приобщят към тях, предават от runews24.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар