Принцеса Даяна мечтаела да замине при мъжа на сърцето си в Пакистан (Нови разкрития)

Гласувайте за статията

Принцеса Даяна не успяла да осъществи най-голямата си мечта

На 31-ви август се навършват 23 години от смъртта на принцеса Даяна. А дни преди тази годишнина бе излъчен поредния документален филм за нейния живот. Той е озаглавен „Diana: Her last summer“.

Той е част от поредица от общо три филма и проследява последните месеци от живота на съпругата на принц Чарлз, изпълнени в търсене на новото й място под слънцето след раздялата с кралския двор. А нови разкрития не липсват.

Благотворителна дейност

Това е времето, в което лейди Ди се посвещава на благотворителната дейност. Тя се среща със своя духовен учител – Майка Тереза, която умира само няколко дни след смъртта на Спенсър. Но тези постижения остават на заден план, защото на всички е интересно какво се случва в личния свят на майката на Уилям и Хари.

Неосъществена мечта

Името на Даяна се свързваше упорито с това на Доди Ал-Файед, с когото заедно намериха смъртта си в тунел в Париж след преследване с папараци. Но кралските биографи зад филма разкриват, че Спенсър всъщност е имала една мечта, която не е успяла да осъществи – да замине при истинския мъж на сърцето си.

И тук се визира пакистанският сърдечен хирург д-р Хаснат Хан. Даяна дори е обсъждала възможността да се премести да живее в Пакистан със своята приятелка Джемима Хан, която се омъжила за брата на хирурга. Но е била наясно, че подобен ход ще предизвика световен скандал. Все пак няколко пъти е била на гости на любимия си, предава „Yahoo News“.

Последна ваканция

В документалния филм се говори и за последната ваканция на лейди Ди със синовете й. Тя е във Франция, заедно с Мохамед Ал-Файед. Той им осигурява луксозна вила в Сент Тропе, яхта, охрана и всичко необходимо за едно незабравимо преживяване. Даяна, Уилям и Хари плуват много, карат водни ски и се наслаждават на компанията си.

Принцеса Даяна мечтаела да замине за Пакистан при мъжа на живота си сн. YouTube

Принцеса Даяна мечтаела да замине за Пакистан при мъжа на живота си сн. YouTube

Но една тъжна вест прекъсва почивката им и Спенсър решава веднага да се приберат в имението Балморал. Когато разбира, че нейният близък приятел Джани Версаче е убит най-хладнокръвно в дома си, тя започва да се притеснява и за своя живот. Затова и мисълта за смъртта не спира да я преследва в последните месеци от живота й, пише „Metro“, предават от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар