Деси Радева и президентът празнуват годишнина (Всичко за тайната им сватба – Снимки)

Деси Радева и президентът празнуват годишнина (Всичко за тайната им сватба – Снимки)
3 (60%) 1 vote

Първата дама и президентът отбелязаха 4г брак на 12 август

За Деси Радева и президентът 12 август е паметна дата. На този ден преди 4 години двамата се обвързаха в законен брак. Само дето мястото, на което се врекоха във вярност не е чак толкова романтично като любовта им.

Вместо да вдигнат морска сватба или пък лъскава церемония в ритуалната зала на булевард „Витоша” влюбените станаха съпрузи пред закона по незнайно какви причини в общината на Студентски град.

Снимка: Ретро

На не толкова тържествената церемония били придружени единствено от кумовете и служителката на общината, която извършила бракосъчетанието.

Деси Радева не била с луксозна булчинска рокля тъй като за нея това е втори брак, след развода й с депутата от БСП Георги Свиленски. Радев също е врял и кипял в сватбарството след като се оженил за бившата си половинка Гинка по всички правила и традиции.

Въпреки, че вече са женени цели 4 години президентът и първата дама не пропускат да отбележат годишнината си. Която по стар български обичай се нарича платнена сватба и се подарява спално бельо.

Снимка: Ретро

Въпреки, че иска да има имидж на Желязна лейди госпожа Радева не пропускала да изненада любимия си с някой мил жест. Двамата имали негласна уговорка да си подаряват не скъпи неща, а такива със сантиментална стойност. Като нетрадиционните си подаръци президентшата превърнала в своя запазена марка.

Тези свои много лични празници отбелязвали с романтична вечеря в някое от любимите им столични заведения. А понякога и в друг град когато Деси придружава президента на някое от посещенията му, предават от retro.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар