Разтърсващо: Мая Илиева проговори за Жоро Илиев

Разтърсващо: Мая Илиева проговори за Жоро Илиев
3.5 (70%) 2 votes

Мая Илиева с трогателна изповед за отношенията си с Жоро Илиев

Мая Илиева сподели в мрежата трогателен пост, посветен на покойния й съпруг Жоро Илиев, пише Ретро.бг.

Словата й бяха харесани и споделени от десетки последователи.

Вдовицата на мафиота  сподели случка, която никога няма да забрави.

„Веднъж пих кафе със съпруга ми. Кафенето беше евтино и неприятно, а кафето – безвкусно и хладно. Но съпругът ми беше млад и красив и аз го обичах ужасно много“, пише Мая Илиева.

Тя разказва, че тази сутрин е била облечена със старото си палто, което мразела толкова много, че го обвинявала за всичките неволи в живота си.

„Караше ме да се чувствам грозна и дебела, а на всичкото отгоре и не топлеше. Пих гадното кафе на малки глътки и гледах мъжа си. Той ме обичаше и това личеше дори в погледа му. И аз го обичах… Нямате представа колко много“, пише още Илиева.

Тя не крие, че в онзи миг е мечтала един ден двамата да се гледат по същия начин, но в някой хубав ресторант, а тя да е облечена с красиви и стилни дрехи.

„Съпругът ми почина млад и също толкова красив, колкото в онзи ден, в който пихме евтино кафе. Аз останах сама. През следващите години изпих стотици кафета в най-различни заведения. Имах дрехи, наистина много дрехи и почти бях изтрила спомена за онова палто, което съсипваше живота ми“, разказва Мая Илиева. И допълва, че всеки път, когато отпива от кафето си мечтае за онова грозно старо палто и гадното кафе, което е пила с Жоро Илиев.

„Тогава разбрах, че съм имала целия свят, а сега, когато имам пари, съм гола и бедна…“, споделя почернената Мая Илиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар