Цветелина Бориславова блести с нова визия (ФОТО)

Гласувайте за статията

Дори младите момичета могат да завиждат на Цветелина Бориславова

Определено визията на Цветелина Бориславова дава повод за завист дори на младите момичета.

Една от най-успешните българки изглежда зашеметяващо, въпреки че тази година ще навърши 62 години.

Банкерката заложи на нов цвят на косата и вече е част от отбора на блондинките. Типично в свой стил, Бориславова е заложила на съвсем дискретни и стилни кичури в златисто, а не искрящо русо.

От години тя поддържа имидж на изключително стегната и добре изглеждаща дама. За блестящата си визия, тя разчита не само на средствата, с които без съмнение разполага в изобилие.

Цветелина Бориславова залага и на здравословен режим.

Многократно бившата на премиера Борисов е споделяла, че държи изключително много на менюто си и залага на стриктен режим. Освен на определени храни, тя залага и на спортни дейности.

През зимата при всяка възможност очарователната Цветелина Бориславова кара ски и разчита на това не само за релаксиране, но и за поддържане на форма.

В летните месеци тя залага на дълги разходки сред природата.

Бориславова не крие, че в това отношение най-голямото й постижение е изминаване на Пътя към Сантяго. Това са 800 километра, които тя е изминала с велосипед за 14 дни.

Бившата на Борисов определя това свое приключение като истинското предизвикателство, което поставило волята й на изпитани, пише Хот арена, позовавайки се в. „Ретро”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар