Богдана Карадочева в люта съдебна битка

Гласувайте за статията

Вече 4 години Богдана Карадочева води люта съдебна битка

В продължение на 4 години Богдана Карадочева се бори за справедливост. Тя и съпругът й Стефан Димитров водят дела с надеждата, че успеят да си върнат загубените след измама 300 000 долара. Двамата се оказали жертви на схемата на техен приятел бизнесмен, научи HotArena.

Делото, което певицата води срещу известен хотелиер, е в застой от няколко години.

Съдебният процес все още е на първа инстанция. Богдана и Стефан вече губят надежда, но въпреки това не се отказват от битката.
Приятелят им ги измамил преди повече от 20 години, когато успял да гу убеди да инвестират 300 хиляди долара в хотел в Слънчев бряг.

Хотелиерът излъгал съпрузите, че ще ги впише като съдружници. Дори за миг Богдана Карадочева и нейният съпруг не се усъмнили в думите на приятеля си.

Хотелиерът използвал предоставените от тях средства за покупка на хотел. След като Богдана и Стефан научили, че не са вписани като съдружници, не завели веднага дело, а изчакали търпеливо близо две години с надеждата, че ще се разберат с добро с бизнесмена.

По техни изчисления към днешна дата вложената от тях сума възлиза на 1 милион долара.

Преди време Богдана Карадочева разкри, че е станала жертва на още една измама.

През 2017 година е била завлечена с 20 000 евро от скандалната банкерка Ирина Аткова, която нашумя с източването на 3,8 млн лева от сметките на футболиста Мартин Петров, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар