Принцеса Даяна даде само един съвет на Уилям, който помни цял живот (Подробности)

Принцеса Даяна даде само един съвет на Уилям, който помни цял живот (Подробности)
4 (80%) 5 votes

И днес думите на принцесата на народа звучат повече от актуално

Малко преди смъртта си принцеса Даяна даде на 10-годишния си син принц Уилям трогателни съвети за любовта. Известно е, че тя и принц Чарлз се разделиха е началото на 90-те, но официалният им развод стана факт чак през 1996 г.

След като узакониха развода си принцесата даде интервю за ВВС с нейната версия  на историята за живота си като кралска съпруга. Тя сподели за колосалния натиска, с който се сблъска в Бъкингам както и за любовния романс на принц Чарлз с Камила.

В скандалната й изповед обаче се съдържаха и много лични моменти, които някои пропуснаха на фона на драмата. В действителност като майка Даяна се опита да спаси синовете си, давайки им съвети как да оцелеят след развода на родителите си.

Принцеса Даяна със синовете си Уилм и Хари
Снимка: Гугъл

Лейди Ди припомни, че е трябвало да обясни на Хари и Уилям защо са се разделили с баща им, когато са били едва на 8 и 10 г. Освен това дала специален съвет на по-големия Уилям като разказва: „ На път за училище веднъж казах на Уилям, че ако намериш някой когото да обичаш, трябва да държиш на него и да се грижиш за него. И ако имаш достатъчно късмет и той да те обича , тогава трябва винаги да го защитаваш”, но не без горчивина споделя с него, че това правило не е важало за нея.

Въпреки, че 10-годишното момче не приема трагично новината за развода все пак не пропуска да попита майка си защо всъщност се разделиха с Чарлз. А тя му отговаря: „Е, в този брак бяхме трима и медийният натиск беше друг фактор, така че беше много трудно. Но въпреки, че все още обичам вашия баща, вече не можех да живея с него под един покрив. “

Само година след това Даяна загива трагично. Може би принц Уилям е запомнил думите на майка си защото днес с Кейт са една от най-здравите и силни кралски двойки, предават от elle.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар