Башар Рахал е съсипан

Башар Рахал е съсипан
3 (60%) 1 vote

Все още не е ясно какво точно се е случило помежду им

Башар Рахал е съсипан след последните събития в живота му.

Очевидно не може да му е съвсем като по мед и масло на любовния фронт, ако съдим по това, което се случва в разгара на лятото между него и актуалната му приятелка.

Гаджето на актьора Райна Караянева демонстрира прелести и събира тен на доста километри от него. Изглежда двамата са си дали малко почивка един от друг.

Башар Рахал

Все още не е ясно какво точно се е случило помежду им

Дали става дума за раздяла обаче, или за нещо временно, само времето ще покаже. Поне засега историята между Башар Рахал и Райна изглежда доста противоречива и нестабилна, пише „Уикенд“.

Актьорът работи по нов филм

В момента актьорът работи по нов филм. През това време горещата блондинка, която преди време се разведе заради него, се препича на воля в южната ни съседка.
Всъщност слуховете за раздялата на ливанеца и гаджето му тръгнаха дни, след като стана ясно, че Райна е претърпяла странен инцидент с велосипед. Заради това тя била откарана в „Пирогов“, са й направили цели 12 шева на главата.

Оказва се, че това е вторият път, в който я шият, в рамките на съвсем кратък период от време.
Месец по-рано пак там й правят 8 шева на ръката, а малко преди да съобщи за премеждията си, бившата манекенка пусна в социалните мрежи противоречиви послания като:
„Всяко действие генерира енергийна сила, която се връща при нас в подобен вид“, както и снимка на изхвърлени тоалетни чинии, придружена с текст: „Напиши в коментар нещо/някой, за което се сещаш, гледайки снимката…“.

Не стана ясно какво и кой е ядосал Райна, за да отправи тя подобни послания, но малко след тях се разбра, че е заминала на почивка зад граница, докато Башар е останал на работа в България, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар