Наум Шопов-младши и Теа хвърлиха всички в шок с тази новина

Наум Шопов-младши и Теа хвърлиха всички в шок с тази новина
4 (80%) 1 vote

„Ако случайно разбера къде се крие тайната ще реша, че мога да го направя още по-хубаво и ще прецакам всичко“

Наум Шопов-младши и Теа Минкова хвърлиха в шаш онлайн последователите си.

Двамата публикуваха видео в социалните мрежи със заглавието „Разделихме се“. За радост на феновете, те не са поели по различни пътища в живота, а поотделно ще им се наложи да прекарат само около седмица.

В причина за това се превърна планирано пътуване на Теа и сестра й до морето, докато звездата от „Откраднат живот“ бе зает с организирането на второто издание на „Cars & Шопи“.

Наум Шопов

Ако случайно разбера къде се крие тайната ще реша, че мога да го направя още по-хубаво и ще прецакам всичко

„Доста ми е странно да съм сам. Апартаментът е тих. Няма с кого да се скараш, както се казва“, намига Наум Шопов в последния клип от влога на двойката. Той признава, че за първи път се разделят за толкова време с Теа, а и с малката Амая, която е на плажа заедно с майка си, пише „Монитор“.

И докато Наум Шопов-младши бе зает с разучаването на поредната доза интересни автомобили и с тренировки във фитнеса, нежната му половинка почива изцяло по женски – традиция, която спазва още от дете със своята майка.

Иначе Теа и Наум са заедно вече 8 години.
„Често ни питат, как успяваме да съхраним отношенията си толкова години. Винаги отговарям, че не знам. Ако случайно разбера къде се крие тайната ще реша, че мога да го направя още по-хубаво и ще прецакам всичко.

Обичаме се, караме се, смеем се, аз се ядосвам, Наум се ядосва, говорим си, пътуваме, грижим се за прекрасно дете, хапваме здравословно, хапваме нездравословно, гледаме филми, аз говоря много, Наум не говори изобщо, спортуваме заедно, Наум спортува повече.

Аз се ядосвам, снимаме влогове, слушаме музика, затварям вратата на колата му силно, той си оставя дрехите навсякъде…. И така цели 8 години. Искам да сме здрави и не искам нищо да променям. Обичам те“, гласи посланието на Минкова по повода, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар