Йорданка Христова се видя в чудо

Йорданка Христова се видя в чудо
3 (60%) 2 votes

Ексцентричата Ивана за пореден път шокирала майка си

Известната естрадна звезда Йорданка Христова се видя в чудо.

В последно време тя е вдигнала ръце от безпомощност. Не крие, че е крайно възмутена от поредната приумица на дъщеря й.

Ивана

Ексцентричата Ивана за пореден път шокирала майка си

Ексцентричата Ивана за пореден път шокирала майка си, след като преди няколко дни обръснала косата си нула номер. Данчето не могла да възприеме новата ѝ визия и се ядосала. Та посочва, че макар и зряла, щерка ѝ продължавала да се държи като бунтарка в тийнейджърските години.

През последните няколко години Ивана се носеше с къса прическа, но никога не е стигала чак до такива крайности, че да остане без коса. Причината за трансформацията ѝ по нейни думи е, че имала крещяща нужда от свежа промяна. Щерката на певицата не спира да ѝ създава главоболия. Въпреки това обаче Йорданка Христова нито веднъж не се е отрекла от нея и спокойно заявява, че приема всичките ѝ странности.

Най-драматичният за нея момент беше по време на участието ѝ в минал сезон на риалити шоуто „ВИП Брадър“. Естрадната прима бе принудена от сценаристите на предаването да признае публично пред многомилионната тв аудитория на формата, че дъщеря ѝ е с хомосексуална ориентация. След време се разбра, че всъщност Йорданка Христова няма против избора на детето си. Тя обаче е застанала на пътя на връзката ѝ с бившата ѝ Камелия, която всъщност злоупотребявала с доверието на Ивана и била с нея с цел изгода.

Макар да гони 77 години, Данчето все още не е изпитала щастието да бъде баба. Синът ѝ Григор Стоичков, кръстен на именития си дядо, също се бави с изпълнението на родителския си дълг. Той все още е сред най-желаните ергени в София. Григор-младши избягва всякакъв медиен интерес. Той върти супер успешен бизнес с компютри вече повече от 10 години. В живота му обаче не се знае за сериозно присъствие на жена, тъй като персоната му е обвита в мистерии, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар