Лъснаха машинациите на Гала

Лъснаха машинациите на Гала
3.83 (76.67%) 6 votes

Малцината си спомнят, че двете вече са работили заедно

Лъснаха машинациите на тв водещата Гала.

Оказва се, че тя има пръст в назначението на Теди Велинова като главен стилист на Нова телевизия.

Бившият топмодел заема тази длъжност от миналия месец, тъй като след раздялата с пластичния хирург д-р Ангел Енчев трябваше коренно да преобърне ежедневието си на домакиня и майка, и да започне работа.

Гала

Малцината си спомнят, че двете вече са работили заедно

Водещата в „На кафе“ и Велинова са дружки не от вчера. Малцината си спомнят, че двете вече са работили заедно – още в началото на будоарното предаване, което се излъчва от 9 октомври 2000 г. и тази есен прави точно 20 години в ефир.

В последствие обаче пътищата им се разделили. Въпреки това двете запазили приятелството си, което през годините многократно отвеждаше Велинова обратно в студиото на „На кафе“, но като гост заедно с д-р Енчев.
Последното гостуване на Теди при Гала изиграло съдбоносно роля в живота й.

Велинова й беше гост в предаването през март

През март Велинова участва в предаването, за да разкаже за новото си начинание – реставрирането на каравани или както самата тя ги нарича „къщи на колела“.
„С моята приятелка Велислава Каймаканова-Ножарова сме се насочили и към интериорния дизайн на малки апартаменти. Хората са много доволни от нас“, сподели тогава пред Гала нейната гостенка.

Само с реставрацията на каравани обаче Теди едва ли би могла да се издържа. Ръчният труд е скъпоструващ и малцина собственици на подвижни къщи могат да си го позволят. След въпросното гостуване в „На кафе“ обаче животът на винаги стилната и с усет към модата и детайла Велинова поел в различна посока.

Самата тя сподели, че участието й в предаването е предрешило бъдещето й.
„Под поста си тогава бях споделила, че ми липсва много работата ми в телевизията. И сега, ето ме тук… Няколко месеца по-късно. Не се страхувайте да мечтаете, преследвайте целите си, не се отказвайте и когато постигнете това, за което сте мечтали – дайте всички от себе си“. Това написа Велинова към няколко снимки от новинарското студио в новата й месторабота, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар