Фамилията на Митко Цонев подели наследството (Вижте как се помири родата)

Гласувайте за статията

Вдовицата на журналиста изплати дела от апартамента на сестра му

Четири години след смъртта на Митко Цонев във фамилията му цари спокойствие и мир. В семейството на починалия журналист няма имотни спорове, както често се случва в други по-големи родове.

Благодарение на Мариана и нейното дипломатично поведение примирието било факт. Вдовицата на новинаря се разбрала със сестра му Теодора. Проблемен бил само един апартамент, който Коста Цонев и Анахид Тачева били завещали на своите деца.

За да няма спорове около наследствения имот половинката на Митко продала свой собствен имот и с парите го откупила от сестра му.

 

Фамилията на Митко Цонев
Снимка: Ретро

Като коректен купувач тя не поискала от Теодора да продаде дела си на по-ниска цена. Напротив, тя била наясно, че снаха й не е в цветущо финансово състояние и с парите от дела си закупила друг апартамент, за да има покрив на свое име.

Иначе вдовицата на Димитър Цонев остана да живее в семейната им къща в „Бояна”. Където е пълно със спомени. Тя обаче не обитава сама голямото имение. При нея е дъщеря й Десислава и внука й Янчо Таков-младши.

След като Деси се омъжи за издателя Явор Стефанов, той също се нанесе в семейния имот. Където заедно отглеждат новородената си дъщеричка Бианка-Димана.

Единствен братът на Деси Цонева не се помещава в боянската резиденция на фамилията. Митко Цонев – младши, който е успешен бизнесмен  предпочита ергенския живот и живее в собствено жилище отделно. До скоро никой не бе го виждал с гадже да се появи в светските среди, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар