Кризата удари тежко Лили Иванова

Кризата удари тежко Лили Иванова
5 (100%) 1 vote

Жилището е 137 квадрата

Кризата покрай пандемията нанесе тежък удар и на примата на българската естрада Лили Иванова.

Отмяната на турнето и концертните изяви се отрази дори на най-богатата естрадна звезда у нас – Лили Иванова. За да възстанови щетите по бюджета си, примата е решила да се отърве от пореден свой недвижим имот, който стои неизползваем.

Лили Иванова

Жилището е 137 квадрата

Става дума за апартамента ѝ на метри от Южния парк в София, който тя закупи още през 2011 г. За всичките години, в които Лили е собственик на жилището, тя така и не намери време и желание да го обзаведе и да се премести да живее там, напускайки легендарния си апартамент на столичната ул. „Оборище“.

Справка в известен сайт за продажба на имоти показва, че жилището от 137 квадрата край Южния парк е все още на голи стени. Въпреки това цената му е повече от висока. За да се прости с него, примата на родната естрада иска цели 205 хиляди евро, или над 400 хиляди лева. Апартаментът се предлага на шпакловка и замазка, разполага с огромна дневна с изведени изводи за вода и ток за обособяване на кухненски бокс, прилежаща южна тераса около 20 квадрата, 2 големи спални на север. Едната от спалните е със собствена баня, прилежаща открита тераса към тях около 10 квадратни метра, отделно помещение за баня с тоалетна, се казва в описанието на обявата.

Таваните на имота са с височина 280 см.

Там е обяснено още, че таваните са с височина 280 см, а от южната тераса се открива прекрасна гледка към Витоша. Към апартамента вървят и два подземни гаража, които Вечната Амбър купила навремето на значително по-ниски цени, а сега продава по 20 000 евро всеки от тях.

В същото време гранд дамата на българската естрада не спира да налива пари в апартамента си на ул. „Оборище“. Всяко лято тя прави козметични ремонти и се сдобива с още, но изключително луксозни антикварни мебели и произведения на изкуството. Според малцината, успели да прекрачат прага на дома ѝ, обзавеждането вътре било дори по-скъпо от самото жилище.

Припомняме, че Лили Иванова се сдоби с него по време на брака си с Янчо Таков. По-късно започна да влага изкараното от концерти и в други апартаменти, които постепенно разчиства. Засега все още притежава мезонет в любимата ѝ Варна, както и наследствена гарсониера в родния на семейството ѝ град Кубрат, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар