Кейти Пери за раждането: Никога не съм преживявала нещо толкова болезнено! (Още разкрития)

Кейти Пери за раждането: Никога не съм преживявала нещо толкова болезнено! (Още разкрития)
3 (60%) 2 votes

Кейти Пери е готова за раждането

Кейти Пери, която очаква първото си дете съвсем скоро, обяви, че е готова за раждането и не се страхува от болката, която ще изпита. В интервю за „L.A. Times“, изпълнителката сподели, че никога не е преживявала нещо толкова болезнено, но вярва, че всичко ще бъде наред.

35-годишната изпълнителка посочва още, че има нагласата раждането да бъде един положителен момент за нея и бебето, защото „всяка болка отминава“. Кейти призна пред изданието, че до един момент кариерата й е била на първо място и затова никога не е искала силно да стане майка. В един момент това се променило, когато нещата с Орландо Блум станали по-сериозни.

Певицата разказа, че сестра й помагала на много жени да родят децата си в басейн, като тя често й помагала. Тогава обаче не усещала майчински инстинкт. „Преди пет години бих казала: „Махни това от мен“, добави Пери, говорейки за бебето, което очаква с нетърпение.

Бъдещата майка посочи още, че вече е подготвила стаята на дъщеря си и всичко необходимо за болницата. Тя изтъкна, че продължава да прави разходки, но вече коремът много й тежи и е доста по-бавна от обикновено.

Междувременно Орландо Блум коментира, че вече иска да гушне „малкото момиче на татко“. Той гостува на Джими Фалън в „The Tonight Show“, където разказа какви са очакванията му като родител. „Надявам се тя да ме обича толкова, колкото и аз я обичам“, каза ентусиазирано актьорът, който вече има 9-годишен син от връзката си с Миранда Кер.

„Той има братя, но това е първата му сестра… И той е развълнуван“, посочи още Орландо. Блум е категоричен, че ще помага на Кейти с каквото може. Отсега той си се представя как става нощем и приготвя шишенцето с вода или мляко.

Кейти Пери вярва, че при раждането на бебето й всичко ще бъде наред сн. Инстаграм

Кейти Пери вярва, че при раждането на бебето й всичко ще бъде наред сн. Инстаграм

Известната двойка обяви, че очаква първото си дете през март, с излизането на музикалния клип „Never Worn White“. Там усмихнатата певица показа корема си за първи път, предават от tialoto.bg.

 

View this post on Instagram

 

poopedstar

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар