Сашка Васева с ужасяващи разкрития за живота си

Сашка Васева с ужасяващи разкрития за живота си
3 (60%) 1 vote

Тя е категорична, че медиите продължават да правят сензации с името й

Фолк дивата от близкото минало Сашка Васева направи ужасяващи разкрития за живота си.

Тези дни из някои медии се завъртя новината, че синът на Сашка Васева готви сватба.
От известно време Христо-Никола живее под един покрив със своя бивша съученичка на име Йоанна. Отношенията им се задълбочили и двамата стягали пищна сватба.

Сашка Васева

Тя е категорична, че медиите продължават да правят сензации с името й

В материала се твърди още, че Сашка подкрепяла сина си и одобрявала избора му за жена.
Ето обаче какво каза самата Сашка Васева по тази тема:
„Това е поредната лъжа по адрес на моето семейство. Синът ми има приятелка, но нямат никаква намерения за сватба към този момент. Само това ще кажа, понеже децата ми не обичат да ги коментирам. Не, че аз обичам, ама…“, споделя гласовитата изпълнителка.

„Медиите продължават да правят сензации с името ми, защото съм атрактивна личност“, обяснява си Сашка Васева поредната скалъпена новина с нейното име.

Преди няколко месеца Сашка сподели, че започва кампания за набиране на средства, които са й нужни за лечение в Германия.
„Това е експериментално лечение в клиника в Берлин при руския лекар Седоров. Лечението представлява електростимулация, което се практикува и в България, но не е ефикасно.
Обадиха ми се хора, които имат моето заболяване – атрофия на зрителния нерв, и имат резултат от тази клиника в Германия. Скъпо е лечението, нужни са ми 100 хиляди евро“, каза тя.

Мъчно й е, че почти никой не се е отзовал на зова й за помощ

Към днешна дата Сашка с тъга споделя, че не е събрала нито един лев по дарителската си сметка.
„Не съм събрала абсолютно нищо, което е много жалко! Моята кампания попадна в тежък момент за целия свят. По време на тази пандемия хората са много изплашени и никой не го интересува за другия“, допълва тя.

Все пак са се намерили отзивчиви колеги, които със скромна сума са подкрепили колежката си. „Трябва да спомена Софи Маринова, която от сърце ми помогна с малка сума. Също така Тони Стораро, Райко Кирилов и Владо Димов.
Те ми помогнаха с по 100-200 лв., което няма да ми стигне и за пътя до Германия. Но съм им много признателна, че са помислили за мен“, казва изпълнителката на „Не мога да те забравя, Георги“.

Категорична е, че един благотворителен концерт с участието на нейните колеги би й помогнал.
„Такъв концерт трябва някой да го организира. Не мога да съм аз, защото наистина не виждам“, разказва Сашка Васева, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар